AutoCad - Convertir Textos a bloques

 
Vista:

Convertir Textos a bloques

Publicado por MARLON BARRIOS (11 intervenciones) el 17/02/2021 06:33:11
Utiliza este codigo y crea tu propio bloque para insertarlo
Cómo funciona? Mira este video


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
(defun rtd (angulo) ; radianes a grados
 (/ (* angulo 180.0) pi)
)
 
(defun c:TAB()
 (setvar "CMDECHO" 0)
 (setvar "ATTDIA" 0)
 (setq seleccion1 (ssget '((0 . "TEXT"))))
 (repeat (setq i (sslength seleccion1))
  (setq seleccion2 (ssname seleccion1 (setq i (1- i))))
  (setq seleccion3 (entget seleccion2))
  (setq texto1 (cdr (assoc 1 seleccion3)))
  (setq escala1 (cdr (assoc 40 seleccion3)))
  (setq angulo (cdr (assoc 50 seleccion3)))
  (setq angulo2 (rtd angulo))
  (COMMAND "-insert" "C:\\TEMP\\BLOQUE_TEXTO.dwg" (cdr (assoc 10 seleccion3)) escala1 escala1 angulo2 texto1)
 );end repeat
 (setvar "ATTDIA" 1)
);
Valora esta pregunta
Me gusta: Está pregunta es útil y esta claraNo me gusta: Está pregunta no esta clara o no es útil
0
Responder

Convertir Textos a bloques

Publicado por gorka (1 intervención) el 16/01/2024 12:08:37
#include <ESP32Servo.h> // Llibreria per fer funcionar els servos amb ESP32
Servo servo_bar; // Declarar els dos servos
Servo servo_pal;
int ir_pin = 27; // Guardar el pin on es connecten a la variable
int servo_barrera_pin = 16;
int servo_palanca_pin = 17;
String missatge; // Variable per guardar la lectura del Serial
void setup() {
Serial.begin(9600); // Configurar port sèrie
servo_bar.attach(servo_barrera_pin); // Vincular els servos al pin que estan connectats
servo_pal.attach(servo_palanca_pin);
servo_bar.write(0); // Moure servos a la seva posició 0
servo_pal.write(0);
}
void loop() {
if (digitalRead(ir_pin) == 1){ // Si el sensor IR detecta presència
servo_bar.write(90); // Baixar barrera
servo_pal.write(0); // Obrir la palanca de selecció
Serial.println("Caixa detectada, correcta o defectuosa?"); // Avís per l’usuari
while (Serial.available() <= 0){ // Mentre no es rebi cap missatge a través del port
} // sèrie, esperar...
missatge = Serial.readString(); // Quan es rep missatge, guardar-lo a la variable
Serial.println(missatge); // Mostrar missatge per la consola sèrie
servo_bar.write(0); // Pujar barrera
if (missatge != "CORRECTA"){ // Si el missatge no és “CORRECTA” fer...
delay(1000); // Esperar un temps (1 segon)
servo_pal.write(45); // Tancar la palanca de selecció i expulsar la caixa
}
}
}
Valora esta respuesta
Me gusta: Está respuesta es útil y esta claraNo me gusta: Está respuesta no esta clara o no es útil
0
Comentar

Convertir Textos a bloques

Publicado por Andrea Z (1 intervención) el 16/01/2024 16:34:03
int inches = 0;

int cm = 0;

int led = 4;

long readUltrasonicDistance(int triggerPin, int echoPin)
{
pinMode(triggerPin, OUTPUT);
digitalWrite(triggerPin, LOW);
delayMicroseconds(2);
digitalWrite(triggerPin, HIGH);
delayMicroseconds(10);
digitalWrite(triggerPin, LOW);
pinMode(echoPin, INPUT);
return pulseIn(echoPin, HIGH);
}

void setup()
{
Serial.begin(9600);
pinMode(led, OUTPUT);

}

void loop()
{
cm = 0.01723 * readUltrasonicDistance(7, 7);
if(cm &lt; 300){
digitalWrite(led, HIGH);
delay(10000); // Luz encendida durante 10 segundos. Ajustar el valor segun el tiempo deseado
}
else
{
digitalWrite(led, LOW);
}
delay(100);
}
Valora esta respuesta
Me gusta: Está respuesta es útil y esta claraNo me gusta: Está respuesta no esta clara o no es útil
0
Comentar