Bases de Datos - Sabrian hacer esto?Gracias

 
Vista:

Sabrian hacer esto?Gracias

Publicado por Antonio (1 intervención) el 12/11/2021 17:43:03
Fer l'esquema E/R i posteriorment passar-lo a relacional corresponent a un Parc Zoològic que vol guardar informació de les espècies que té, els empleats (cuidadors i guies), i els distints itineraris de visita que ofrereix. La informació està estructurada de la següent manera:

Especies: de les espècies ens interessa saber el nom, el nom científic i una descripció general. S'ha de tenir en compte que una espècie pot viure en diferents hàbitats naturals i que un hàbitat pot ser ocupat per diferents espècies. Per una altra banda, les espècies estan en distintes zones del parc de manera que cada espècie està en una zona i en una zona hi ha unes quantes espècies.
Hàbitats: els diferents hàbitats naturals venen definits pel nom, el clima i el tipus de vegetació predominants.
Zones: les zones del parc en les quals estan les distintes espècies venen definides pel nom i l'extensió que ocupen.
Itineraris: els itineraris discorren per distintes zones del parc. La informació d'interès per als itineraris és: códi d'itinerari, durada del recorregut, llargària de l'itinerari, el màxim número de visitants autoritzat i el número de distintes espècies que visita (que han de ser totes les de les zones que recorre). Un itinerari recorre distintes zones del parc i una zona pot ser recorreguda per diferents itineraris.
Empleats: de tots els empleats voldrem saber el nom, dni, adreça, telèfon i data que van començar a treballar al zoo. Els empleats poden ser de dos tipus: guies i cuidadors.
Guies: Interessa saber quins guies porten cada itinerari, tenint en compte que un guia pot dur uns quants itineraris i que un itinerari pot ser assignat a més d'un guia en diferents hores. Aquestes hores són una dada d'interès.
Cuidadors: s'encarreguen de cuidar les diferents espècies. Un cuidador pot encarregar-se d'unes quantes espècies i una espècie pot ser atesa per uns quants cuidadores. Ens interessa la data en la qual un cuidador es fa càrrec d'una espècie.
Valora esta pregunta
Me gusta: Está pregunta es útil y esta claraNo me gusta: Está pregunta no esta clara o no es útil
-1
Responder